A venit cu caruta, a plecat… calare, ca Fat-Frumos. Este isprava acestui proprietar de atelaj, care a dat nas in nas cu politistii locali pe o strada din Timisoara.

Florin Balanescu, politist local: Din pacate conducatorul nu a mai vrut sa stea. Si-a luat calul si a plecat.

Satui sa taie amenzi pe care nu le plateste nimeni, politistii locali au scos la inaintare artileria grea: remorca folosita la ridicarea masinilor, pusa la bataie, acum, pentru confiscarea atelajelor.

- Nu mi-l confisca, nu ma bag pe sosea ca stiu ca nu e voie. Evitati sa intrati in oras? Evitam. Ati zis ca mergeti pe margine, nu prin oras. Da, vin inapoi.

-Cum vi se pare? Urat. Platiti amenda? Dar cu ce sa platesc, doamna, nu am bani, nu am nimic. Traiesc de azi pe maine.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

CARUTELE, RIDICATE CA MASINILE

De aproximativ o luna si jumatate politistii locali din Timisoara ridica cautele. Sunt puse pe trailer si duse la un depozit. Sunt tinute in custoadia oamenilor legii pana cand proprietarii platesc amenzile cuprinse intre 300 si 500 de lei.

-E o masura civilizata. E foarte bine. Si masinile parcate aiurea trebuie ridicate, si carutele.

De civilizatia care bate la usa Timisoarei n-au auzit, insa, si carutasii, suparati, nevoie mare, ca vor fi buni de plata.

 

- Platiti amenda? Nu. De unde bani?!

- Vi se pare normal sa va ridice carutele? Nu, de ce sa le ridice? De ce? Doamne fereste!

Intr-o singura luna, politistii locali au ridicat cinci carute, lasandu-i pe proprietati doar cu caii putere si cu amenda-n buzunar.
 
Florin Balanescu, politist local: Calul nu se confisca? Nu, nu. Ce se intampla cu calul daca fuge proprietarul? De obicei nu fuge, luam masurile necesare pentru a evita.

Tot pe carutasi ii paste si RCA-ul. Valoarea politei a fost inca stabilita. Cert este ca proprietarii atelajelor cu tractiune animala nu vor mai putea circula fara asigurare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si