Ziarul Le Monde a dezvaluit sambata ca procurorii au redeschis o ancheta preliminara privind o plangere de abuz impotriva ministrului francez pentru conturi publice Gerald Darmanin, relateaza agerpres.ro.

Plangerea a fost facuta initial in iunie anul trecut, dar cazul a fost inchis cand reclamanta nu a raspuns la solicitarile de a prezenta dovezi, a anuntat biroul procurorului din Paris.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cazul a fost redeschis pe 22 ianuarie cand reclamanta a scris procurorilor afirmand ca doreste sa prezinte dovezi.

Culmea, chiar colegii ii iau apararea ministrului acuzat de viol! Marlene Schiappa, secretarul de stat pe langa prim-ministrul francez, responsabila pentru egalitatea intre genuri, a afirmat ca un ministru, chiar daca a fost acuzat de abuz, nu trebuie sa demisioneze, cu exceptia cazului in care este plasat sub investigatie formala, relateaza DPA.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si