Mii de colete pline cu cozonaci, carne de miel si branza de la tara ajung in aceste zile in Italia, Spania, Franta sau Anglia, la romanii plecati la munca departe de casa. Cu un dor imens in suflet, sotii Dovre au pus gustul copilariei la pachet, ca sa le faca o bucurie fiilor stabiliti de cativa ani in Spania.
 
Abia asteapta sa guste din bunatatile traditionale si fratele acestui barbat.
Papornitele sunt pline ochi si pentru el.
 
 
Reprezentantii firmelor de curierat spun ca produsele ajung la destinatie in doua-trei zile. Garanteaza ca nu se vor strica pe drum, deoarece sunt transportate cu tiruri frigorifice. Iar ca sa faca fata forfotei, au mai inchiriat masini.
 
De cealalta parte sunt romanii care asteapta cu inima stransa daruri de la cei plecati in strainatate.
Alti doi tineri abia inghesuie coletul primit in masina, in vreme ce altii asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa, sa vada ce se ascunde in cutii.  
 
Sunt destui si romanii care s-au intors acasa de Paste.
Acesti soti, stabiliti de 13 ani in Spania, au si apucat sa cumpare suveniruri si le-au trimis colet inaintea lor- ca sa nu aiba griji dupa sarbatori.
Tarifele de transport pot ajunge si la 10 euro pentru 10 kilograme trimise peste hotare. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si