În urmă cu câteva zile, o femeie în vârstă de 42 de ani a fost acuzată că a mușcat un copil, pe plajă, pentru că ar fi stropit-o cu apă în timp ce își făcea poze.

Femeia a făcut primele declarații, mărturisind că nu este vinovată de acuzațiile care îi sunt aduse și a povestit cum s-ar fi întâmplat, de fapt, întâmplarea care a șocat întreaga țară, potrivit informațiilor transmise de Antena3.ro.

Primele declarații ale femeii acuzate că a mușcat un copil, la Năvodari: "Se juca pe plajă, așa obraznic"

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost acuzată că a mușcat un minor, pe plajă, la Năvodari.

Citește și: VIDEO O tânără a creat teroare în București. Și-a mușcat vecinii și pe doi polițiști

Primele declarații ale femeii acuzate că a mușcat un copil, la Năvodari.

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Se pare că minorul ar fi stropit-o cu apă, după care aceasta a început să îl alerge, iar în momentul în care l-a prins, l-ar fi mușcat și zgâriat. Șocant este faptul că întreaga întâmplare s-ar fi petrecut sub ochii părinții copilului, care alertau autoritățile când micuțul ar fi fost atacat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„N-a putut să-l prindă, l-a agățat cu ghearele. L-a zgâriat și pe spate și pe față, l-a trântit în nisip și acolo, când l-a trântit în nisip, l-a și mușcat de subraț, unde s-a format o echimoză pe loc”, a povestit mama copilului mușcat, potrivit ȘtirileKanalD.ro.

Femeia acuzată are, în schimb, o altă poveste. Aceasta a declarat că micuțul era nesupravegheat, jucându-se obraznic precum o fac cei mici.

Supărarea acesteia ar fi pornit de la faptul că micuțul i-a stricat ședința foto profesională, dar mărturisește că nu a mers după copil pentru a-l pedepsi, ci pentru a-l duce părinților.

"Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic. Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul. Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani", a declarat femeia acuzată că l-ar fi mușcat pe copil, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: VIDEO Cine este femeia care a mușcat un copil pe plaja din Năvodari? Specialiștii explică comportamentul halucinant al turistei

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Primele declarații ale femeii acuzate că a mușcat un copil, la Năvodari.

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Mama copilului a povestit că acesta a rămas cu traume în urma incidentului și este nevoită să îl ducă la psiholog.

”Ne-am întors cu cel mic în seara aceea, a dormit în mașină și vreau să zic că țipa în somn, deci pentru el clar e o traumă în subconștient. Eu aici trebuie să mă duc să consult un psiholog, să poată să discute cu el, pentru că e destul de închis, nu vrea să vorbească. Pe plajă a simțit frică, nu mai vrea să plece foarte mult de lângă mine. Îi era frică deja de oamenii din jur”, a povestit mama copilului mușcat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si