Close sidebar
Close sidebar

Se lauda ca este mostenitorul celor mai bogati romani, insa adevarul este altul! Ce avere are de fapt familia lui Victoras Micula

In urma cu ceva timp, Victoras Micula declara ca este cel mai bogat roman, el fiind de fapt unul dintre mostenitorii fratilor Micula, cei care au ridicat un adevarat imperiu in Bihor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Pe langa averea imensa de pana acum, mai adaugati inca 250 de milioane de euro, bani pe care i-am castigat in procesul cu statul. Sunt cel mai bogat roman”, ne declara arogant Victoras Micula, in urma cu ceva timp. Adevarul este insa altul.

Averea fratilor Micula este estimata, conform ultimei editii a Top 300 Capital, la 170-175 de milioane de euro, cu suma aceasta aflandu-se abia pe locul 22 in clasamentul celor mai bogati romani. Iar in ceea ce-l priveste pe Victoras, acesta este doar unul dintre cei trei mostenitori directi ai fratilor Micula (Ioan are doua fete, iar Viorel il are doar pe Victoras).

Ioan si Viorel Micula, fratii gemeni din Bihor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In ceea ce priveste cele 250 de milioane la care facea referire Victoras, acestea nu au ajuns in posesia familiei. Fratii Micula au intentat un proces statului roman la Inalta Curte de Arbitraj de pe langa Banca Mondiala, pe care l-au si castigat. Ei ar fi trebuit sa fie despagubiti cu peste 200 de milioane de euro, insa autoritatile noastre au reusit sa blocheze achitarea sumei.

In aceste conditii, se pare ca mai au multa vreme de asteptat pana sa primeasca banii. Insa nici macar cu aceasta suma adaugata averii lor fratii Micula nu vor reusi sa ajunga cei mai bogati romani, dar vor urca in clasament in Top 10.

Cat despre tanarul Victoras Micula, cunoscut pentru extravagantele sale, acesta spune ca se implica in afacerile familiei. Pe pagina sa de socializare, el a scris ca este presedintele mai multor firme detinute de familia sa.

Printre acestea se afla Favorit TV (unul dintre posturile TV ale fratilor Micula), Transilvania General Import Export, Turist Center, Scandic Distilieries, European Drinks&Food. Asta desi, tanarul nu are decat 21 de ani si nu a luat nici Bacalaureatul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI