O explozie devastatoare ar fi avut loc la o hidrocentrală, la nivelul nouă sub pământ, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Se pare că în urma incidentului, patru persoane au fost grav rănite, având mai multe arsuri pe suprafața corpului, iar șase persoane sunt considerate dispărute. Cum s-a petrecut incidentul?

Explozie devastatoare la o hidrocentrală: patru persoane rănite și șase dispărute

Explozia ar fi avut loc în jurul orei 15.00

(în România însemnând ora 17:00), într-o hidrocentrală de la rezervorul Suviana, din munții Apenini, în apropiere de Bologna.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, autoritățile sunt într-o misiune dinimică la locul incidentului. Se pare că au itnervenit mai mulți carabinieri și aproximativ șaptezeci de pompieri.

Citește și: Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind interzicerea păcănelelor, în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Ce a declarat Marcel Ciolacu?

elicopter

Autoritățile au intervenit cu mai multe elicoptere

[Sursa foto: istockphotos]

Trei elicoptere de la Bologna și Modena s-ar fi deplasat la locul evenimentului tragic pentru a acorda primul ajutor răniților.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ar fi fost identificate patru persoane care prezintă arsuri pe o suprafață extinsă a corpului. Șase persoane sunt considerate dispărute.

Se pare că un incendiu a izbucnit la etajul nouă, întreaga centrală electrică se află sub nivelul lacului la aproximativ 30 de metri adâncime, ar fi transmis primarul localității unde a avut loc explozia, potrivit jurnașitilor italieni, citați de antena3.ro.

Citește și: Cine sunt românii care primesc pensie chiar dacă nu au 15 ani de vechime în câmpul muncii? Autoritățile promit un trai mai bun românilor

pompieri

Intervenția autoritățile ar fi dificilă

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit acestuia, intervenția autorităților se desfășoară în condiții dificile. Primarul ar fi declarat că la nivelul hidrocentralei ar fi existat lucrări.

Se lucra la turbine, există personal în interior. Mi-au spus că pompierii încearcă să intre, dar au dificultăți, ar mai fi transmis primarul localității unde a avut loc explozia, potrivit jurnașitilor italieni, citați de antena3.ro.

O persoană a murit în urma unei explozie

O explozie devastatoare ar fi avut loc la Curtea de Argeș. Incidentul a avut loc într-un bloc de locuințe din municipiu, în urmp cu câteva zile. În urma incidentului, un bărbat și-a pierdut viața, potrivit Antena3.ro. Autoritățile au intervenit de urgență pentru a evacua persoanele aflate în imobil.

”Se lucrează pentru stingerea incendiului, acesta se manifestă cu degajare mare de fum. Se efectuează și operațiuni de căutare-salvare ale persoanelor aflate în bloc, pentru a le evacua”, a u transmis reprezentanţii ISU Argeş, la momentul trageniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si