Negru, alb, rosu sunt culorile care vor impodobi anul acesta brazii de Craciun! Odata cu trecerea anilor si moda se schimba, asa ca angajatii fabricii de globuri pregatesc noi modele, pe gustul clientilor!

"Peisaje de iarna, copilasi desenati, ingerasi, braduti impodobiti si foarte dragute, ciupercute si tot felul. Se incalzeste pana la topire, se sufla moderat, invartind in gura ca punctul din fata sa fie axial, atunci sufli in el.

Odata ce globul prinde forma, urmeaza culoarea!

"Bag doua solutii, le scutur si le bag in apa calda ca sa isi faca reactia. Dupa ce sunt gata le pui la uscat. Le stergem prima data, pe urma le lacuim"

Combinatiile de succes pentru decorarea bradului de Craciun sunt mereu la moda: rosu si alb, auriu si alb sau rosu si galben. Anul acesta, in trend sunt globurile negre.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Luna trecuta si luna asta am facut cam 1000 de bucati pe negru pe marimile astea, si mai mari.Arata bine pe brazi. Da foarte bine."

La fabrica din Cluj Napoca totul se face manual. Aceste doamne picteaza de dimineata pana seara pe globuri. Se fac serii mici, unicat.

"Cat de mult timp necesita picture? Depinde de model si de intensitate, putem sa facem cate 100 sau 50 de bucati pe zi."

Daca romanii prefera traditionalele globuri cu ingerasi, fulgi de zapada si brazi, americanii sunt mai pretentiosi. Au comandat globuri vintage, cu aplicatii 3D si modele geometrice.

"Ei vor intotdeauna ceva colorat. Foarte colorat, culori foarte vii pentru America."

Sunt zeci de mii de globuri aici la fabrica din Cluj Napoca. Nu toate vor impodobi brazii romanilor. 90 la suta din productia fabricii va pleca spre export.

Aproape toate globurile ajung la americani, rusi si norvegieni. Pentru a face fata comenzilor, angajatii au inceput din august sa lucreze la globurile pentru 2017.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si