Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Primăria Capitalei a alocat 5 milioane de lei pentru achiziționarea și închirierea decorațiunilor

„Suntem chiar acum pe Bulevardul Unirii din Capitală, unde au fost montate câteva luminițe de Crăciun. Compania Municipală de Iluminat Public a amplasat deja o parte din luminiță pe Bulevardul Unirii, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, pe Bulevardul Regele Mihai și pe șoseaua Kiseleff.

Aseară, într-o postare pe Facebook, edilul Capitalei a anunțat că toate arterele importante din oraș vor fi decorate cu luminițe de sărbători, care vor fi aprinse începând cu data de 30 noiembrie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Asta după ce, în ultimii 3 ani, Capitala nu s-a bucurat de un decor de sărbători prea festiv și asta pentru că primarul general, Nicușor Dan, și-a dorit să economisească banii din bugetul local.

Asta înseamnă că este primul an din mandatul lui Nicușor Dan când Bucureștiul va avea parte de un decor nou de sărbători. 5 milioane de lei s-au alocat anul acesta pentru achiziționarea și închirierea echipamentelor pentru iluminat.”

, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si