În urma unor discuții aprinse și acuzații lansate în cadrul ediției de aseară, difuzată la Kanal D, Szilard si Mădălina au devenit subiectul principal de discuţie pentru toți ceilalti concurenti din campul lor.

Într-un moment tensionat din emisiune, Alina a sugerat că Mădălina este îndrăgostită de Szilard. "A tâta timp cât Mădălina este în această tabără, cu siguranță Szilard nu va pleca de aici (n.r.

din tabăra Sudicilor), că dacă va pleca o va lua cu el. Dragostea nu se poate de la distanță”, a afirmat Alina.

Însă Mădălina a negat vehement aceste “acuzații”, afirmând că între ea și Szilard există o conexiune bazată pe prietenie, nu pe vreun sentiment romantic.

Citește și: Veste din România pentru Lemnaru de la “Insula de 1 milion” – iubita lui l-a anunțat că vor deveni părinți: “Trebuie să câștigi, ni se mărește familia!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Eu nu sunt îndrăgostită, am o conexiune cu el, e ca un prieten… Eu cred ca nu ai inteles. Alina nu stiu ce a interpretat”, a raspuns Madalina, subliniind că nu vede de ce ar trebui sa ofere explicații celorlalți concurenți.

Alina s ă își vadă de soțul ei, nu știu de ce se bagă în viața mea. Eu, dacă trebuie, dau explicatii doar familiei mele, nu cred că trebuie să dau explicații nimănui de aici. Simt ceva frumos pentru el, dar nimic altceva".

Isabela către Mădălina: “Dacă tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niște vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume"

Sindy a intervenit în conflict, calificându-i pe cei care lansează acuzații ca fiind frustrați și răuvoitori: “ Este o femeie foarte frustrată, are răutate și nu mai știe ce să facă să iasă și ea în evidență cu ceva", a spus Sindy despre Alina.

În schimb, Isabela a criticat deschis comportamentul Mădălinei, sugerând că aceasta stă lângă Szilard pentru a se simți mai protejată. Atmosfera tensionată deja existentă în tabără a fost amplificată de divergentele dintre concurenți.

Citește și: Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion”. “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“Daca tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niste vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume", i-a spus Isabela Mădălinei

În contextul continuării discuțiilor despre presupusa lor relație, Szilard și Mădălina vor aborda subiectul în episodul din această seară al emisiunii "Insula de 1 milion", difuzată la 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si