Close sidebar
Close sidebar

"Se pare că au venit cu un român care le-a ajutat şi le-a primit aici". Ce a răspuns Şeful Interpol Costa Rica la întrebarea care poate da totul peste cap

Oficialul a mărturisit cum au ajuns cele două în custodia oamenilor legii şi ce se va întâmpla cu ele în perioada următoare, până când Statul român va emite actele de extrădare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gustavo Chinchilla, şeful Interpol Costa Rica, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre Elena Udrea şi Alina Bica. Oficialul a mărturisit cum au ajuns cele două în custodia oamenilor legii şi ce se va întâmpla cu ele în perioada următoare, până când Statul român va emite actele de extrădare. 
 
Jurnaliştii din Costa Rica l-au întrebat pe Gustavo Chinchilla dacă are informţii privind o a treia persoană care le-ar fi ajutat pe Elena Udrea şi Alina Bica să vină în Costa Rica. "Se pare că ele au venit cu un alt român, care le-a scos, care le-a primit...Sunt investigate şi alte persoane?", a fost întrebarea adresată şefului Interpol Costa Rica.
 
Gustavo Chinchilla a declarat că nu există însă o astfel de pistă şi nu există o terţă persoană implicată. "Nu, nu investigăm alte persoane care au legătură cu ele în Costa Rica." (nr. Elena Udrea şi Alina Bica)
 

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, a anunţat instituţia, care a precizat că ele au fost ridicate de pe stradă.
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI