Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vacanța i-a răpit viața: Un medic este dat dispărut după ce nu s-a mai întors de la scufundări. Final tragic pentru un medic de 31 de ani

Tânărul medic în vârstă de 31 de ani se afla în vacanță cu prietenii. După ce a plecat să facă scufundări, acesta nu a mai ieșit la suprafață. Căutările au început imediat după apelul de urgență al prietenilor, însă, din păcate, fără rezultat.

Elena Tasca,

Medic în vârstă de 31 de ani, dispărut în Lacul Cozna

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În vârstă de 31 de ani, tânărul doctor este pierdut în apele lacului Gozna. Medicul plecase într-o vacanță cu prietenii, dar ultima scufundare pe care a făcut-o, nu a mai avut finalitate, bărbatul fiind pierdut în apele lacului.

Prima oară a fost căutat de prieteni

Apelul către 112 a fost efectuat de prietenii care îl însoțeau pe tânărul medic în vacanță. Observând că scufundarea durează mai mult decât în mod normal, prietenii au început imediat să îl caute pe tânărul de 31 de ani.

"Inițial era vorba de o persoană care a intrat în apă și nu a mai revenit la mal.

Ajunși acolo am înțeles că, de fapt, persoana de 30 de ani care înota împreună cu 2 colegi a dispărut subit în apele lacului", a relatat medicul Florin Filca, de la SJA Caraș-Severin, potrivit antena3.ro.

Echipajele de salvamarii încă îl caută pe tânărul medic

[Sursa foto: Freepik]

La fața locului a ajuns echipajul de scafandri de la Arad, pentru că echipajul de scafandri al Inspectoratului pentru situații de Urgență al Caraş-Severin se afla dislocat la Constanța.

Echipele de salvamari îl caută neîncetat pe tânăr, însă, căutările nu se îndreaptă în direcția dorită. Tânărul este dispărut în lacul Gozna de ieri după-amiază.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Detașamentul de Pompieri Reșița a fost solicitat sa intervină pentru căutarea unei persoane în lacul Valiug. Ne-am deplasat la fata locului împreună cu 4 subofițeri. Ajunși la fața locului, în urma discuțiilor cu prietenii victimei, am constatat ca aceasta, în urma epuizării, s-a dus la fundul lacului, la aproximativ 15 metri de malul pontonului", a explicat Anghel Păun, Detașamentul de Pompieri Reșița.

Citește și: Alertă-copil dispărut. Alisia a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Dispărut fără urmă în lacul Gozna

Tânărul medic se pare că locuia la Deva. Împreună cu doi prieteni au ales să plece la scufundări în lacul Gozna de la Timișoara, unde au fost invitați la o nuntă.

Potrivit antena3.ro, tinerii ar fi realizat scufundările de pe un ponton marcat cu "Scăldatul se face pe propria răspundere". Pentru medic, scufundarea pe propria răspundere nu a avut un final fericit. Medicul încă se află în apele lacului.

Tânărul a mers la scufundări împreună cu prietenii

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Lacul Gozna, lac de acumulare, este situat în Munții Semenicului şi are o adâncime de peste 20 de metri. Locuitorii din acea zonă relatează că, anual, turiștii se avântă în apele lacului și ajung să fie pierduți în larg, potrivit antena3.ro.

Citește și: Doi frați dispăruți din Argeș, găsiți după ore întregi de căutări. Unde se aflau, de fapt, David și Radu

Știrea în curs de actualizare!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI