Un tânăr din Timișoara a uimit autoritățile. În timp ce se plimba cu bicicleta, acesta a reușit să fure mai multe telefoane oamenilor de pe stradă.

Hoțul de pe bicicletă, de la Timișoara

Un tânăr de 20 de ani a reușit să fure trei telefoane în timp ce se plimba cu bicicleta, în Timișoara.

Citește și: Au căzut în gol în timp ce munceau la telescaunul Parâng! Doi bărbați sunt în stare gravă

Se plimba pe stradă cu bicicleta și fura telefoanele trecătorilor

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile au fost sesizate de una dintre victime, o femeie în vârstă de 39 de ani care a mărturisit cum telefonul i-a fost smuls din mână de un tânăr pe bicicletă.

Femeia a reușit localizarea rapidă a telefonului, iar polițiștii au reușit să îl depisteze pe tânăr.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În urma unor cercetări, autoritățile au descoperit că tânărul mai furase, în același mod, alte două telefoane. După ce fura telefoanele, tânărul le vindea.

Autortiățile au reușit să îi identifice, de asemenea, pe cei care au cumpărat telefoanele de la tânăr. Acestea au fost înapoiate deținătorilor.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt. 

Citește și: Bancomat aruncat în aer, la Arad. Suma impresionantă cu care au fugit hoții

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Se plimba pe stradă cu bicicleta și fura telefoanele trecătorilor

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

”La data de 03.07.2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie, în varsta de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul  Liviu Rebreanu din Timişoara, s-a apropiat de ea un bărbat ce se deplasa pe bicicletă şi i-a sustras din mână telefonul mobil.

Persoana vătămată a reuşit să localizeze în timp real telefonul mobil de pe un alt dispozitiv electronic, acest lucru ajutându-i pe poliţiştii Sectei 2 să depisteze în zona cartierului Iosefin un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, poliţiştii au mai constatat că în data de 2.07.2024, în jurul orei 06:40, bărbatul a mai sustras un alt telefon mobil de la o tânără de 23 de ani, în timp ce aceasta se afla în staţia de autobuz situată la intersecţia arterelor Mareşal Constantin Prezan şi Calea Martirilor din Timişoara. În aceeaşi zi, în jurul orei 10:00, el a mai sustras un alt telefon mobil de la o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Moşniţa Nouă ”, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si