Close sidebar
Close sidebar

Se poate si la noi! Parcare unica in Romania. Are 50 de locuri si se poate muta in cele mai algomerate zone din oras

O firma din Pascani a venit cu o idee inedita pentru decongestionarea traficului. Parcarea modulara, unica in Romania, are 50 de locuri si poate fi mutata in cele mai aglomerate zone ale orasului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Investitia se ridica la aproximatic 1,2 milioane de euro, informeaza Digi24. Constructorii spun ca au nevoie de o luna pentru a o ridica si ca se poate extine oricand. Acum se afla in orasul Roman.

„Se poate suplimenta prin aducerea a noi module de parcare şi prin relocarea ei,” spune Cătălin Dumbravă, manager produs.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Parcarea costa un leu pe ora intre orele 8-17. S-a apelat la acesta solutie inedita pentru ca in centrul orasului Roman exista mai multe pivnite subterane vechi de sute de ani, asa ca nu poate fi ridicată o parcare clasică.

„Este o idee foarte bună pentru că sunt multe persoane care vin din afara oraşului la piaţă şi nu au unde parca,” spune un şofer.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI