Close sidebar
Close sidebar

Se pregătea să nască atunci când a aflat că bebeluşul este, de fapt, o tumoră

Grace Baker Padden, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Willington, Anglia, a trecut prin drama vieţii când a aflat că, "însărcinată" în 12 săptămâni, bebeluşul pe care îl aştepta este, de fapt, o tumoră canceroasă.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Grace şi iubitul ei au fost extrem de încântaţi la ideea că vor fi părinţi, deși au fost surprinşi de veste, în condițiile în care fata lua anticoncepționale.

I s-a descoperit tumora respectivă

Chiar dacă se proteja, acest lucru nu le-a dat de gândit şi au mers cu ideea sarcinii mai departe, pregătind camera copilul şi luând deja mai multe produse destinate bebeluşilor.

Grace a început să se simtă tot mai rău şi a început să vomite zilnic, însă a pus aceste lucru pe seama sarcinii.

În momentul în care a ajuns la 12 săptămâni de "sarcină", a început să elimine sânge şi, de teamă să nu piardă sarcina prematur, a mers la doctor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: De unde venea Mario Iorgulescu atunci când a comis cumplitul accident!

Citeste si: Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni, în Londra: 'Ori e răpită, ori nu știu'

Citeste si: Actorul Dorel Vișan, despre cum s-a vindecat singur de o boală gravă! ”Eu am vorbit cu ficatul” Medicii au fost șocați

În urma analizelor nu s-a descoperi prezența unui făt, ba din contră, medicii i-au dat vestea cumplită.

Grace dezvoltase o formă rară de cancer care să-i facă trupul să se comporte ca şi cum ar fi însărcinată.

Grace a scăpat de tumora respectivă după o perioadă grea de tratament, însă i s-a recomandat continuarea acestuia pentru a se elimina posibilitatea ca boala să revină.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI