Cei de la capital.ro noteaza ca ar avea informatii conform carora medicul Irinel Popescu ar urma sa fie discreditat, la fel ca si medicul Burnei. In materialul respectiv se noteaza ca sursa Rise Project si se spune ca acestia ar urma sa scoata o ancheta prin care sa arate ca profesorul Irinel Popescu ar fi traficant de organe.

Ulterior, ancheta ar urma sa fie "rostogolita" si "inflorita"  in mai multe publicatii online, dar si pe TV, prin care să i se contureze un profil monstros celui mai sus mentionat.

Pe aceeasi reteta de succes procurorul Delcea de la DIICOT s-ar sesiza si ca ai in cazurile Burnei si Lucan s-ar cere arestarea preventiva a acestuia, prof. dr. Irinel Popescu fiind un pericol public.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Desi medicul Irinel Popescu este un doctor care isi trateaza cu respect si profesionalism pacientii, se pare ca exista probleme mari sau interese in sistemul de sanatate care duca la discreditarea unui geniu in medicina.

DETALII DESPRE ACEST CAZ AI AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si