Șoseaua care leagă Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, va fi deschisă pentru șoferi de pe 21 iunie. Toate tipurile de autovehicule vor putea circula pe șoseaua Tranfăgărășan. Circulația va fi restricționată pe timpul nopții.

Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din România

Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din România

[Sursa foto: visitorcenter.ro]

În ce interval orar se poate circula pe Transfăgărășan

Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din România se va redeschide astăzi. Drumul Transfăgărășan este cunoscut în întreaga lumea pentru peisajele spectaculoase, dar și traseul complicat pe care îl are printre munți.

Șoferii se pot bucura de circulația pe Transfăgărășan zilnic, în intervalul orar 07.00-21.00. După ora 21.00, accesul pe Transfăgărășan va fi închis. De asemenea, dacă condițiile meteo nu vor fi favorabile circulației, circulația pe șoseaua Tranfăgărășan poate suferi modificări. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Se deschide Transfăgărășanul

Sfaturile Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru șoferi

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru șoferi, CNAIR, recomandă șoferilor respectarea intervalului orar de circulație. De asemenea, din cauza numărului mare de urși care ajunge pe carosabil, CNAIR sfătuiește oamenii să nu se apropie de urși și să nu încerce să îi hrănească.

Urșii pot deveni periculoși, iar evitarea contactului cu aceștia este pentru bine turiștilor.

Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a început realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a încerca menținerea drumului Transfăgărășan deschis, pe o perioadă mai îndelungată pe parcursul anului. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, circulația pe Transfăgărășan era închisă în luna septembrie din cauza condițiilor meteorologice nevaforabile circulației rutiere.

Citește și: Când se deschide Transfăgărășanul. Este considerat unul dintre cele mai bune trasee din lume


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si