Avertizarea meteorologilor de vreme rea s-a adeverit cel putin pentru zona montana din nordul tarii. La Cavnic ninge viscolit de ore intregi iar drumarii nu fac fata viscolului.

-Te intorci? Nu poti sa urci? Nicio sansa! Ai cauciucuri de iarna sau nu? Nu! Inca le am pe cele de vara. Azi noapte cand am venit eu la ora unu din Sighet nu era nimic.

Acum ditamai zapada!...Hai intoarce! Stai sa te imping!

-Nu mai puteti sa urcati? NU, nu. Ati patinat? Da, patinam si nu mai urca nici ceilati mergem inapoi. V-ati asteptat sa fie atat de mare viscolul? Nu ne-am asteptat, de unde sa ne asteptam?6

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai multi soferi au ramas blocati pe munte fie din cauza zapezii, fie a brazilor care au blocat soseaua.

Chiar daca sunt echipate de iarna, unele masini nu au urcat nici impinse.

Vladimir Petrut- primar Cavnic: Si utilajele pentru a intra sa deszapezeasca pot fi in pericol pentru ca e plin de copaci cazuti deja pe marginea drumului si pana la urma si ei pot fi afectati daca cade un copac pe ei.Ar

fi indicat ca pe perioada o ora doua... Auziti copacii cum se rup, priviti cum se lasa tocmai in zona partiei.

Pasul Rotunda este inchis din cauza viscolului si a zapezii dar si a brazilor care se rup unul dupa altul, zapada foartegrea ii fac sa we rupa ca niste bete de chibrit.

Radu Chis-politia rutiera: Echipajele de politie rutuera actioneaza pentru redirectionarea traficului, din cazua vantului in zona de varf au fost rupti niste copai care au blocat circulatia.

Din pacate vestile rele nu se opresc aici, viscolul va dura cel putin pana maine noapte si de abia atunci echipele de interventia vor putea sa ajunga la brazii care blocheaza carosabilul si sa ii indeparteze. Singura varianta ramane pasul Gutai insa si acolo zapada s-a asternut pe carosabil asa ca mare atentie cum circulati. Intra timp harta Romaniei ramane colorata in galben si portocaliu!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si