Close sidebar
Close sidebar

Se schimba legea! Ce trebuie sa faceti daca vreti sa va puneti centrala pe gaz

Constructorii de ansambluri de locuinte amplasate in zone in care exista sisteme de termoficare vor fi obligati sa trimita primariei un studiu in care sa demonstreze ca solutia de incalzire aleasa pentru noile apartamente, cea a centralelor pe gaz, este mai eficienta decat termoficarea.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noua lege a energiei termice se afla in dezbaterea Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Potrivit proiectului, daca cineva vrea sa monteze centrale termice in apartamente, trebuie sa demonstreze primariei ca aceasta solutie este mai eficienta "economic si energetic" decat sistemul centralizat de incalzire, in caz contrat nu va primi autorizatie de constructie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Unitatile Administrativ Teritoriale trebuie sa desemneze zonele unitare de incalzire. Poate fi oricat, poate fi un cvartal, un grup de blocuri, nu trebuie sa fie un oras intreg. Cand (dezvoltatorul-n.red.) vine sa ceara autorizatie de constructie, el trebuie sa faca dovada ca sistemul de incalzire propus este cel mai eficient din punct de vedere economic si energetic.

Trebuie sa prezinte un studiu, elaborat de experti", a declarat vicepresedintele ANRE, Emil Calota, pentru ECONOMICA.NET.

Cititi mai mult AICI.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI