"Avem un proiect de hotarare de guvern, este pe circuit de avizare si care sper sa primeasca aviz în sedinta de miercuri a Guvernului. Vom avea cadrul legislativ prin care vom recrea conditiile de degajare a spatiului public", a declarat, joi, Dragos Tudorache în cadrul sesiunii online "De vorba cu Ministrul tau”, initiata de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, potrivit News.ro.

Ministrul de Interne a explicat ca legea va reglementa si spatiile pentru pietoni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" S e reglementeaza si spatiile care trebuie lasate pentru pietoni. Prin jumatate din Bucuresti nu se poate trece pe trotuar cu un carucior de copil, va spun din experienta”, a mai spus Dragos Tudorache.

El a mai aratat ca a discutat si cu reprezentantii Asociatiilor Municipiilor din Romania si a propus ca banii colectati din amenzile date pentru parcari neregulamentare sau sumele obtinute din blocarea autovehiculelor sa fie directionate catre înfiintarea a noi locuri de parcare, mai ales în Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si