Close sidebar
Close sidebar

Se schimba legile pentru masinile parcate pe troturare. Dragos Tudorache: "Prin jumatate din Bucuresti nu se poate trece pe trotuar cu un carucior de copil"

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a declarat, joi, ca saptamana viitoare va propune în sedinta de Guvern un set de reguli în vederea degajarii spatiului public de masinile parcate pe trotuare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Avem un proiect de hotarare de guvern, este pe circuit de avizare si care sper sa primeasca aviz în sedinta de miercuri a Guvernului. Vom avea cadrul legislativ prin care vom recrea conditiile de degajare a spatiului public", a declarat, joi, Dragos Tudorache în cadrul sesiunii online "De vorba cu Ministrul tau”, initiata de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, potrivit News.ro.

Ministrul de Interne a explicat ca legea va reglementa si spatiile pentru pietoni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

" S e reglementeaza si spatiile care trebuie lasate pentru pietoni. Prin jumatate din Bucuresti nu se poate trece pe trotuar cu un carucior de copil, va spun din experienta”, a mai spus Dragos Tudorache.

El a mai aratat ca a discutat si cu reprezentantii Asociatiilor Municipiilor din Romania si a propus ca banii colectati din amenzile date pentru parcari neregulamentare sau sumele obtinute din blocarea autovehiculelor sa fie directionate catre înfiintarea a noi locuri de parcare, mai ales în Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI