Close sidebar
Close sidebar

Se schimbă vremea. Anunțul făcut de meteorologi

Ploi torențiale și vijelii sunt anunțate pentru mare parte din ţară până sâmbătă seară, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis două atenţionări Cod galben.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cod galben vizează 20 de judeţe din vestul şi sud-vestul ţării şi va fi în vigoare de vineri seară, de la ora 21.00, iar a doua până sâmbătă dimineaţă la ora 9.00.

Citeste si: Mesaj emoționant postat de profesorii Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă de Gheorghe Dincă

Citeste si: Ce pensie primea Gheorghe Dincă, de la statul român

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, vestul şi nordul Transilvaniei şi local în Carpaţii Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 20- 25 l/mp şi pe arii restrânse 40- 50 l/mp. În după-amiaza zilei de vineri, astfel de fenomene se vor semnala temporar şi în estul și sud-estul țării, însă pe arii mai restrânse.

Citeste si: Este oficial: oasele din casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete de 12-17 ani

Citeste si: Gheorghe Dincă le-ar fi spus procurorilor că a ars-o pe Alexandra în ulei

Pentru sâmbătă, a fost emisă o altă atenționare Cod galben care vizează 29 de judeţe din centrul, nordul, estul şi sud-estul ţării.

În intervalul orar 9.00- 21.00, în Maramureş, Transilvania, Moldova, Dobrogea, estul şi nord-estul Munteniei şi local în zona montană vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 50- 70 l/mp, spun meteorologii. Pe parcursul zilei de sâmbătă, local în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 50-60 km/h.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI