Vremea se schimbă radical în următoarea perioadă. Luni vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în zona de sud și sud-est.

Cerul va fi variabil în următoarea perioadă. Există posibilitatea ca cerut să fie înnorat în zona de munte şi în sud-estul teritoriului, unde, pe arii restrânse, va ploua slab.

Valorile termice vor scădea comparativ cu zilele anterioare. Maximele vor fi între 17 şi 29 de grade Celsius.

Minimele iar se vor situa între 2 şi 14 grade. Dimineața și seara, izolat va fi ceață.

Se schimbă vremea în România! Meteorologii spun când va ninge!

Se schimbă vremea în România! Meteorologii spun când va ninge!

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Cum va fi vremea în următoarea perioadă?

În Capitală, vremea va fi mai caldă pentru această perioadă din an. Cerul este variabil pe parcursul zilei și senin pe timpul nopții. Vântul va sufla moderat.

Temperatura maximă va fi în jurul a 27 de grade, iar cea minimă se va încadra între 8 și 11 grade Celsius.

Specialiștii ANM au anunțat până când ne vom putea bucura de vreme caldă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Fenomen rar în Marea Neagră: Ciclonul cvasi-tropical nu a mai fost văzut de 40 de ani

„Nu este exclus să avem precipitații sub formă de ninsoare la începutul lunii noiembrie și chiar la sfârșitul lunii octombrie, pentru că așa cum aminteam mai devreme vor mai fi pătrunderi succesive de mase de aer rece, dinspre latitudini nordice, iar masa de aer cald care se află acum în sud, treptat, se va retrage și desigur că sunt favorizate pătrunderile reci.

Estimativ, se pare, totuși, că la finalul lunii octombrie – chiar dacă temperaturile rămân la modul general peste cele normale – există probabilitate foarte mare pentru ninsori", a spus meteorologul ANM, Oana Păduraru, la DC News.

Se schimbă vremea în România! Meteorologii spun când va ninge!

Se schimbă vremea în România! Meteorologii spun când va ninge!

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Marți, pe 24 octombrie, vremea va fi la fel de caldă, chiar peste normalul perioadei din toată țara. Cerul va fi temporar înnorat și în a doua parte a zilei vor fi ploi. De asemenea, va ploua în vestul și nordul țării și pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, și vor exista ușoare intensificări în zona montană înaltă și pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi între 18 și 27 de grade Celsius și cele minime între 7 și 17 grade, se vor înregistra valori mai mici în depresiuni. Dimineața și seara va fi ceață.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Furtunile Aline și Babet mătură Europa. Alertă de vreme rea și inundații pe întreg continentul

În București, temperatura maximă se va situa între 24 și 26 de grade, iar cea minimă va fi cuprinsă între 10 și 13 grade.

Miercuri, pe 25 octombrie, vremea se va strica. În vestul, nordul și centrul țării, dar și la munte, vremea se va strica. Va fi înnorat și pe arii mici vor fi prezente ploi care pot avea și caracter de aversă. Cantitățile de apă vor fi însemnate și pot fi posibile și descărcări electrice.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi caldă în sud și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 29 de grade, iar minimele vor fi între 8 și 18 grade. Spre finalul săptămânii se va forma ceață, izolat, probabilitatea mai mare va fi în regiunile intracarpatice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si