Angajații acestei plaje din stațiunea Mamaia au început încă de la primele ore ale dimineții se adună rând pe rând șezlongurile. O parte au fost depozitate pe terasă, care și aceasta a fost închisă zilele trecute.

Citește și: VIDEO- Vacanța la mare: Ce nu trebuie să ne lipsească din geanta de plajă pentru un concediu fără griji

„Câte umbrele ați strâns? Nu știu, toate rândurile astea.

Ușor ne închidem, da.”

În primul rând, turiștii vor fi mai puțini de la 1 septembrie. Iar apoi, vine problema reală: mai mulți muncitori de pe litoral sunt tineri, care încep școala și cursurile.

Răzvan Chițan, administratorul unei plaje: „Nu mai e ca în plin sezon, nu mai sunt la capacitate maximă, dar rămâne deschisă cam 60% din plajă. Ușor ușor copiii pe care ne bazăm, pe elevi de 18-19 ani, o să plece la școală. După aceea o să mai rămână doar câțiva care până la sfârșit și nu mai avem cu cine și preferăm să facem asta din timp, fără să ne aglomerăm.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Partea bună este că în această perioadă prețurile sunt mult mai accesibile. De pildă, în sudul stațiunii Mamaia un șezlong se închiriază între 20 și 30 de lei. Reduceri veți găsi și la barurile de pe plajă. Și la mâncare prețurile sunt reduse cu până la 20%.

Cristina Croitoru, manager autoservir: „Ciorbele s-au redus cu 15%, fripturile la fel, o să scădem și la pește.

Mai toate produsele sunt reduse. Înainte meniul zilei 45 de lei, acum 35.”

Totodată, micii sunt mai ieftini, dar și garniturile. Și antreprenorii fast-food-urilor au pregătit oferte pentru turiștii din septembrie.

Pe litoral vremea se menține caldă și frumoasă, iar apa mării are în jur de 27 de grade.

„Cum e la mare acum pe final de sezon? Superb, superb. De ce ați preferat să veniți acum la final de sezon? Pentru că acum ne-a permis timpul.”

„Sunt prețurile mai ok, lume mai puțină. Câte zile veți sta la mare? 3-4 zile.”

Prețurile la cazare se vor ieftini cu până la 50%

Din acest weekend, prețurile la cazare pe întreg litoralul românesc vor fi mai mici, în medie, cu 50%, însă locurile sunt limitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si