Familia Teodorei a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru a o transfera pe Teodora la o clinica din strainatate, unde ar putea primi tratament.

Teodora este in coma de doua luni si sufera de encefalita autoimuna cu anticorpi NMDA si anticorpi AMPA. Tanara a fost eleva a Colegiului National B.P. Hasdeu, iar acum este internata la spitalul Elias din Bucuresti, sectia terapie intensiva, cu imunitatea zero.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La sfarsitul lunii noiembrie, se vaita de dureri de cap, dar am pus pe seama unei simple raceli pentru ca vorbim despre un copil care nu a avut niciodata probleme de sanatate. Am fost la Floreasca, unde au declarat suspiciune de encefalita, iar dupa analize mai amanuntite au stabilit ca este encefalita virala. Asta s-a întamplat pe 1 decembrie. Ne-au trimis imediat la Bals iar la trei, patru zile de la internare, i-a fost administrat tratament pentru encefalita virala la care nu a reactionat în bine deloc.

Pe 4 decembrie a facut primele convulsii. Ni s-a spus ca este o boala extrem de rara. Sunt sanse de vindecare la clinici din Spania si Austria, însa numai costul avionului depaseste 15.000 de euro”, a declarat Carmen Tudose, mama tinerei, pentru adevarul.ro.
 

Familia are nevoie rapida

de 15.000 de euro pentru a-i asigura transferul la una dintre clinicile din strainatate, urmand ca alte sume de bani sa fie necesare pentru tratament si recuperare. Cei care o pot ajuta pe tanara buzoianca o pot face donand orice suma de bani în contul: RO86BTRLRONCRT0212392801 deschis pe numele Tudose Leonard Ramon.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si