Close sidebar
Close sidebar

Se vede calificarea! Nationala de tineret a invins cu 2-0 selectionata Bosniei si Hertegovinei!

Echipa de tineret a Romaniei este foarte aproape de calificarea la turneul final, dupa ce a invins, marti, la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa din Bosnia-Hertegovina, in Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European din 2019. Au marcat Adrian Petre '16 si Ianis Hagi '70.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Min. 16, 1-0:  Adrian Petre a deviat mingea in poarta dupa centrarea lui Ianis Hagi;

Min. 70, 2-0: Ianis Hagi a marcat spectaculos, direct din corner.

Au evoluat echipele:

Romania: I. Radu- Boboc (Ciobanu '74), Rus, Pascanu, Stefan- Oaida, Cicaldau (M. Dulca '85)- Man, I. Hagi, Fl. Coman (Matan '69)- Ad. Petre. Antrenor Mirel Radoi;

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bosnia-Hertegovina: Trkulja- Memija, Mihojevici, Radeljici, Kadusici- Cavar, Loncar (Hadziahmetovici '78)- Kuzmanovici (Catakovici '59), Gojak, Menalo (Peco '71)- Demirovici. Antrenor Vinko Marinovici.

Cartonas galben: Memija '42

Arbitri: François Letexier- Cyril Mugnier si Mehdi Rahmouni- Thomas Leonard (toti din Franta).

Tot marti se joaca partidele Elvetia- Liechtenstein si tara Galilor- Portugalia.

Romania a trecut pe primul loc, cu 18 puncte, din opt meciuri. Bosnia-Hertegovina este pe locul 2, tot cu 18 puncte, dar din noua partide. Portugalia ocupa locul 3, cu 13 puncte, iar tara Galilor este pe locul 4, cu 10 puncte, ambele cu sapte meciuri jucate la ora transmiterii acestei stiri.

Elvetia (sapte puncte din opt meciuri) si Liechtenstein (niciun punct) nu mai au sanse de calificare.

Romania va mai juca doua meciuri in aceasta grupa, ambele pe teren propriu, cu tara Galilor, la 12 octombrie, si cu Liechtenstein, la 16 octombrie. La aceeasi data, 16 octombrie, va avea loc meciul Portugalia – Bosnia-Hertegovina.

La turneul final se califica direct doar prima clasata in grupa. Cele mai bune patru din noua ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off in dubla mansa pentru a stabili ultimele doua selectionate care merg la CE.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI