Pe rețelele de socializare, fraţii răposatului Florin Mototolea au anunţat că vor urma „două, trei zile de linişte”, dar duşmanii să nu creadă „că rămâne aşa, pentru că nu va rămâne aşa”.

„Vine şi plata! Asta n-are cum să rămână fără plată vreodată în viaţa asta!”, a fost mesajul pe care l-au transmis aceștia în mediul online.

Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian, vrăjitoare de magie albă, conform propriei prezentări în care a inserat şi faptul că este cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa, promite că rezolvă problemele de la orice distanță, aşa că

e de aşteptat să se implice în răzbunarea promisă clanului Spoitorilor, din care provine asasinul lui Emi Pian.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Decesul neașteptat al interlopului Emi Pian a lăsat multă durere în sufletele apropiaților, dar și multe lucruri de rezolvat între membrii clanului Duduienilor. Ce testament ar fi lăsat regretatul interlop.

Capul familiei, Nicolae, este în închisoare din primăvară, iar alți cinci membri ai clanulu i sunt arestați pentru 30 de zile, într-un dosar de șantaj și amenințare. Astfel, Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, nu ar putea prelua conducerea grupării, cel puțin deocamdată, pentru că sunt personaje cheie în procesul amintit mai sus.

Citeste si: Simona Halep, principala favorită de la US Open 2020! Ce sumă uriașă ar putea câștiga românca

Emi Pian discutase ce se va întâmpla cu averea sa după ce va muri 

În tradiția romilor, testamentul nu se face legalizat la notar ci moștenirea este „împărțită” prin viu grai. Anumite surse spun că Emi Pian discutase cu cei apropiați ce se va întâmpla după ce va muri, deși nimeni nu se aștepta ca acest moment să fie atât de curând.

Citeste si: Inedit ce spune fostul profesor de matematică despre Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat o sursă apropiată familiei lui Pian, pentru Huff.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si