Sean Penn se afla în cadrul unor filmări pentru documentarul de război din Ucraina. Regizorul a fost prins chiar în mijlocul bombardamentelor. El și-a abandonat mașina și a mers kilometri pe jos din Ucraina până la granița cu Polonia deoarece traficul era infernal și cât mai multe persoane voiau să părăsească țara.

Citeste si: Care este, de fapt, miza războiului din Ucraina. De ce a ales Rusia să-și invadeze țara vecină

Bărbatul are 61 de ani și a declarat că se afla alături de echipa lui, la filmări, când au reînceput bombradamentele. Ei au abandonat mașina cu care se deplasau deoarece traficul era blocat și cât mai multe persoane voiau să fugă din cauza bărbat bombardamentelor din Ucraina.

Regizorul a fost prins în mijlocul bombardamentelor

Sean Penn filma pentru documentarul despre escaladarea tensiunilor din Ucraina. Proiectul a fost organizat din noiembrie anul trecut. Regizorul a participat la o conferință de presă din capitala Ucrainei, iar apoi a decis să părăsească țara să se îndrepte spre Polonia pentru a fugi de război.

Citeste si: Imagini emoționante din cel mai mare spital de copii din Kiev. „Nu putem număra câți copii nu am reușit să salvăm din cauza invaziei Rusiei”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Omul a povestit pe paginile lui oficiale de socializare că a mers kilometri întregi pe jos împreună cu colegii săi pentru a reuși să treacă granița din Ucraina în Polonia.

Citeste si: Cum resimt rușii efectele sancțiunilor economice. Dobânzile sunt uriașe

„Cei doi asistenţi ai mei şi cu mine am parcurs kilometri pe jos până la frontiera poloneză după ce ne-am abandonat maşina pe marginea drumului.

Aproape toate maşinile din această fotografie transportă doar femei şi copii. Nu se vede niciun bagaj, maşina lor reprezintă singurul bun al lor”, a scris Sean Penn.

Sunt șapte zile de când războiul dintre Ucraina și Rusia a izbucnit. În urmă cu o săptămână, Putin a atacat pentru prima dată Ucraina, pe data de 24 februarie. Exploziile au loc în Kiev și în alte orașe mari, iar situația este din ce în ce mai crâncenă.

Citeste si: LIVE TEXT| A șaptea zi de război în Ucraina! Astăzi vor avea loc noi discuții pentru pace. Care sunt condițiile Rusiei pentru a încheia conflictul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si