Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, se află în Ucraina și filmează un documentar despre invazia Rusiei, a confirmat Vice Studios, potrivit  Variety. Actorul premiat cu Oscar a fost văzut joi într-un briefing de presă în capitala Kiev, ascultând oficialii guvernamentali vorbind despre război. 

Citeste si: Președintele Ucrainei: Inamicul m-a transformat în ţinta numărul 1. Vor să distrugă politic țara distrugându-l pe şeful statului

Sean Penn a vizitat ultima dată Ucraina în noiembrie 2021, când a început să se pregătească pentru documentarul său vizitând armata țării din Estul Europei. Acum actorul și regizorul american s-a întors să documenteze invazia rusească.

Sean Penn a fost asistat joi, 24 februarie, la un briefing de presă în capitala Kiev, ascultând oficialii guvernamentali vorbind despre război.  

[Sursa foto: The Guardian]

Sean Penn, îmbrăcat ca un soldat ucrainian

Fotografiile de la filmarea lui Sean Penn din noiembrie au fost publicate la acea vreme de Serviciul de presă al operațiunii forțelor comune ucrainene.

Citeste si: Planul lui Vladimir Putin în Ucraina, dezvăluit de americani. Când se va opri liderul de la Kremlin

„Sean Penn a vizitat Biroul Președintelui și a vorbit cu viceprim-ministrul Iryna Vereshchuk, precum și cu jurnalişti locali și membri ai armatei ucrainene” de când a sosit în Ucraina în această săptămână, a scris Newsweek.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai multe explozii puternice s-au auzit în zorii zilei de vineri în centrul orașului Kiev, capitala Ucrainei, în a doua zi de invazie rusă în Ucraina, relatează presa internațională.

Sean Penn, prezent în Ucraina "pentru a spune lumii adevărul despre invazia Rusiei" 

Biroul președintelui ucrainean a emis o declarație prin intermediul Ambasada Ucrainei îl laudă pe actorul și cineastul laureat cu Oscar.

Citeste si: Trupele ruse înaintează spre capitala Ucrainei. Explozii puternice în Kiev

Citeste si: Trupele ruse înaintează spre capitala Ucrainei. Explozii puternice în Kiev

„Regizorul Sean Penn a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care au loc în prezent în Ucraina și pentru a spune lumii adevărul despre invazia Rusiei în țara noastră”, se arată în declarația prezidenției ucrainiene.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Sean Penn este printre cei care susțin Ucraina astăzi. Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea demonstrație de curaj și onestitate”, au mai spus oficialii de la Kiev.

Declarația adaugă: „Sean Penn dă dovadă de mare curaj, de care mulți alții au lipsit, în special unii politicieni occidentali. Cu cât mai mulți oameni ca el – prieteni adevărați ai Ucrainei, care susțin lupta pentru libertate – cu atât mai repede putem opri această invazie odioasă a Rusiei”.

Actorul în vârstă de 61 de ani, câştigător a două premii Oscar, filmează un documentar pentru Vice Studios, potrivit NBC News.

În trecut, Sean Penn a stârnit controverse prin implicările sale în chestiuni politice sau subiecte de actualitate, mai ales după interviul său cu liderul cartelului mexican de narcotraficanţi, Joaquin ‘El Chapo’ Guzman, în timp ce acesta era fugar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si