Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu, designerul decedat la începutul săptămânii. “Răzvan Ciobanu pleacă spre Bucuresti direct din club, la 7 dimineața, după ce consumase toată noaptea alcool și droguri. Ia un bolid de împrumut. Conduce nervos, fără centură de siguranță”, a postat fostul şef al Fiscului.( vezi ce droguri avea Răzvan Ciobanu în organism în momentul accidentului)

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: "Înainte de Săcele, adoarme la volan și apasă accelerația în locul frânei" 

“La Năvodari greșește drumul spre autostrada A2 și o ia spre Corbu. Înainte de Săcele, adoarme la volan și apasă accelerația în locul frânei, intrând in livadă cu viteză. Iresponsabil. Pentru progresiști e o virtute să fii gay. Dacă dădea cu mașina peste vreun amărăștean din Corbu sau Săcele nu ar fi fost nicio tragedie”, a continuat Sebastian Bodu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: "A părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș" 

Nu mai e un secret că Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu. Designerul a murit în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină, răsturnându-se cu SUV-ul pe care îl avea. „A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. 

Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si