Sebastian Bodu, fostul șef al Fiscului, a văzut pe pagina de facebook a lui Moise Guran o postare legată de Donald Trump, președintele SUA care s-a infectat cu Covid-19. “Ca orice american infectat cu coronavirus, Trump și-a luat elicopterul și s-a dus la spital, unde a primit un tratament experimental încă nepus pe piață cu anticorpi și încă unul cu remdesivir, de 3000 de dolari pe săptămână, demonstrând clar că cei 200 de mii de americani care au murit până acum au greșit, că nu au făcut ca el.

Asta, sau tocmai a pierdut alegerile”, a scris Moise Guran.

Moise Guran
Moise Guran și-a ratat cariera în politică

„Bine, băh, Moise. Cum le știi tu pe toate. De-aia ai făcut atât de mulți purici în calitate de strateg politic. Ai dreaqu chiaburi, cu elicopterele lor...”, l-a ironizat Bodu pe Guran, care nu a luat deloc în calcul faptul că funcția pe care o deține Trump presupune anumite avantaje față de oamenii de rând, inclusiv un transport cu elicoperul în situații de urgență.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Câți bani câștigă, cu adevărat, Lucian Mândruță! Afacerile fostului om de televiziune sunt în picaj! EXCLUSIV

Citeste si: Moise Guran vrea să îngroape mafia lemnului și să stopeze tăierile ilegale

Citeste si: Câţi bani a câştigat Moise Guran, de îşi permite să lucreze fără salariu în politică! În ultimii ani, firma lui a produs peste 600.000 de euro!

Donald Trump
Donald Trump a fost transportat cu un elicopter de la Casa Albă la spital

Moise Guran a demisionat din politică după două luni

Donald Trump a fost dus vineri la spitalul Walter Reed National Military Medical Center de lângă Washington, fiind transportat de la Casa Albă, la doar câteva ore după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. New York Times a scris că Donald Trump a avut dificultăţi de respiraţie şi i-a scăzut nivelul de oxigen, astfel că medicii i-au oferit oxigen suplimentar.

Moise Guran a anunțat, la începutul lui 2020, că se va implica în politică, urmând să devină strateg al USR PLUS, vorbindu-se chiar de posibilitatea ca el să coordoneze campaniile electorale ale formațiunii. Până la urmă, Guran a demisionat după doar două luni, cei de la USR Plus declarând că a făcut-o din motive personale. „Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din <motive personale>”, a declarat Moise Guran.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si