Mulți dintre politicienii care au votat până în momentul de față le-au transmis românilor să își exercite acest drept pentru a contribui la viitorul României.

Citește și: Emil Boc a votat! Primarul a ales să lupte pentru un "oraș ca afară"> "Am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică"

Printre aceștia se află și Sebastian Burduja. Cel care candidează la Primăria Capitalei din partea Partidului Național Liberal a avut un mesaj clar pentru toți bucureștenii cu drept de vot.

Sebastian Burduja cheamă toți românii la vot

Mai precis, conform Agerpres, Sebastian Burduja a spus că: „Îi chem pe toți la vot, e un drept și sunt convins că, la finalul acestei zile, vom avea cu toții lucruri de sărbătorit și surprize foarte plăcute pentru acest oraș și oamenii lui minunați”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sebastian Burduja are încredere în cetățenii din București și își pune speranțele în dorința lor de schimbare.

Sebastian Burduja, candidat PNL pentru Primăria Capitalei

Sebastian Burduja, candidat PNL pentru Primăria Capitalei

[Sursa foto: Facebook Sebastian Burduja]

Ce a spus Sebastian Burduja imediat după ce a votat

Imediat după ce a votat, Sebastian Burduja a spus, în cadrul unei transmisiuni in direct de pe pagina de Facebook a celor de la PNL București, că: „Am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare.

Am votat pentru toți bucureștenii care știu că acest oraș merită mult mai mult”.

Citește și: Incidente alegeri locale 2024. Ce s-a întâmplat

De asemenea, Sebastian Burduja spune că este foarte apropiat de bucureșteni, spunând că: „Noi chiar am fost în stradă, am fost la foarte multe evenimente și am simțit acel sentiment de speranță”.

Acesta a mai declarat și faptul că va reveni la treabă de luni, ziuă de după alegerile locale și europarlamentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si