Au fost publicate primele concluzii ale anchetei în cazul avocatei însărcinate ucisă la Iași. Detaliul care l-a dat de gol pe iubitul ei. Acum este acuzat de omor.

Citește si: VIDEO- O tânără de 18 ani a fost arestată după ce a comis o crimă pentru un telefon mobil

Au apărut noi informații în cazul avocatei în vârstă de 26 de ani.

Ea a murit la Iași după ce a căzut de la etajul șase. La un an de la teribilul caz, procurorii l-au reținut și pus sub acuzare pe iubitul ei. Bărbatul este și el tot avocat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În telefonul fetei, trimis la expertiză în Germania, ar fi găsit mesaje prin care cei doi se certau des. 

Individul este acuzat că a împins-o de la etaj. Monica era însărcinată în două luni, iar în noaptea fatidică vecinii au spus că cei doi s-au certat.

Monica ar fi fost împinsă de iubitul ei, de la etajul șase

Avocatul Sebastian Felecanu a fost chemat la audieri după ce procurorii l-au acuzat de omor calificat.

Polițiștii iau în calcul varianta în care bărbatul și-a împins iubita pe geam. Tânăra de 26 de ani era de profesie avocat. Incidentul a avut loc cu un an în urmă, iar anchetatorii au crezut că este vorba despre o sinucidere.

Citește si: Studenta care a tranșat un bărbat, împreună cu iubitul ei, gest disperat din spatele gratiilor

Potrivit unor surse judiciare, Monica Cioată, avea telefonul blocat și a fost trimis în Germania pentru decodificare.

În telefonul ei, experții au descoperit mesaje între cei doi în care se certau, iar femeia îi reproșa iubitului ei că bea prea mult și îi este infidel.

Citește si: Un cioban a fost bătut până la moarte. Suspectul, un tânăr de 24 de ani

Înainte de evenimentul nefericit, au fost surprinse și certuri între cei doi imediat după ce au parcat mașina și au intrat în bloc.

Sebastian Felecanu este un avocat renumit în Iași. În acea vreme era șeful tinerei. Medicii legiști au constatat că fata era și însărcinată în două luni când s-a produs tragedia. Șocant este însă și faptul că la scurt timp, avocatul pus acum sub acuzare și-a făcut o altă iubită, tot o avocată.

Citește si: Margareta, românca criminală din Italia care a ucis o altă româncă. Procurorii au rămas șocați de ce au descoperit: „A acţionat cu claritate şi răutate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si