Ziua de 15 martie 2024 este una dureroasă pentru părinții lui Sebastian Olariu, tânărul care a pierit după ce a fost lovit cu mașina de Vlad Pascu pe un drum din stațiunea 2 Mai. Băiatul ar fi împlinit astăzi frumoasa vârstă de 22 de ani.

În urmă cu doar două săptămâni, părinții lui Sebi au ieșit distruși de durere din sala de judecată, după ce judecătoarea a întrebat dacă victima (n.r.

Sebastian Olariu) se află în sală. La cel de-al doilea proces, mama tânărului a fost întrebată de mai multe ori „cine este”.

Durerea familiilor celor două victime ale tragediei de la 2 Mai este cu atât mai mare cu cât șansele lui Vlad Pascu de a scăpa cu o pedeapsă redusă cresc de la o zi la alta.

vlad pascu

Vlad Pascu și-a schimbat complet înfățișarea. La al doilea proces a apărut de nerecunoscut în conferința video.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO-Vlad Pascu, pedeapsă redusă. O nouă dezamăgire pentru părinții victimelor tragediei din 2 Mai

Sebastian Olariu ar fi împlinit 22 de ani pe 15 martie 2024

Chiar dacă în mod normal data de 15 martie era o zi minunată, plină cu veselie și bucurie, părinții lui Sebi se simt mai îndurerați ca niciodată. 

„Mâine este ziua lui. Tot timpul o sărbătorea, pentru că noi ne legam, noi suntem o familie veselă. Avem prieteni. V-am spus, aveam viața perfectă, copiii perfecți”,

a explicat mama lui Sebi, sfâșiată de dorul copilului său.

mama lui sebi

Mama lui Sebi este distrusă de durere și simte că este nedrept ceea ce se petrece în prezent în cazul 2 Mai.

[Sursa foto: NEWSTIME]

Părinții celor două victime ale tragediei de la 2 Mai, Sebastian Olariu și Roberta Dragomir, vor dreptate. Cel care le-a ucis copiii încearcă să scape cât mai repede de pedeapsa cu închisoarea, iar până acum părinții victimelor au avut parte de înfrângeri multiple. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La cel de-al doilea proces, Vlad Pascu a fost tratat regește și nu s-a obosit să meargă la instanță, ci a fost audiat online, prin videoconferință. El a anunțat că-și recunoaște faptele de care este acuzat și a cerut să fie judecat în procedură simplificată, lucru care îi aduce reducerea pedepsei cu o treime.

„Ca și data trecută, deci el este liniștit. L-a întrebat de fiecare dată dacă este de acord dacă este de acord cu ora, de parcă el vine... Nu se va face dreptate. Toți avem același sentiment, că nu se va face dreptate”, a declarat Livia Dragomir, mama Robertei.

După drumul până la instanță, familiile victimelor accidentului de la 2 Mai au mers la locul tragediei unde le-au adus tinerilor flori și au aprins candele pentru sufletele lor.

parinti victime 2 mai

Familia lui Sebastian Olariu au 

[Sursa foto: observatornews.ro]

Citește și: Cum arată Vlad Pascu de când stă în spatele gratiilor? Tânărul care a ucis doi adolescenți va primi pedeapsă redusă

Ce pedeapsă poate primi Vlad Pascu după ce și-a recunoscut faptele în fața instanței?

Așa cum am menționat, Vlad Pascu și-a recunoscut faptele și a menționat că regretă ceea ce a făcut. Tânărul își dorește să scape cât mai ușor de pedeapsă, motivând că își dorește să urmeze o facultate. Cu toate acestea, rudele victimelor își doresc ca Vlad Pascu să fie judecat pentru omor calificat.

„Vorbim despre o cerere care a fost depusă încă de la Parchet și nu s-a dezbătut nici măcar astăzi. Doamna judecător i-a acceptat procedura abreviată, ca să înțeleagă toată lumea, adică simplificată, adică să obțină practic și o reducere a pedepsei de o treime, pe românește, înainte să dezbată cererea de schimbare a încadrării juridice. E o chestiune de normalitate, cred că toată lumea înțelege că nu e 1,3,2 e 1,2,3”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit KanalD2.

Avocatul mai precizează că Vlad Pascu poate primi 10 ani pentru ucidere din culpă și 4 ani pentru vătămare corporală.

„Judecat pe procedura simplificată, pedeapsa s-ar putea reduce cu aproximativ 4 ani. Cum e posibil ca procurorii să fie de acord cu așa ceva? Am cerut un punct de vedere, dar fără rezultat. Următorul termen este programat pe 4 aprilie”, a mai specificat el.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

accident 2 mai

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele și ar putea primi o pedeapsă redusă.

[Sursa foto: Facebook]

Judecătoarea nu i-a recunoscut pe părinții lui Sebastian Olariu la cel de-al doilea proces

La cel de-al doilea proces, părinții tânărului au fost străpunși încă o dată cu săgeți în suflet, după ce judecătoarea nici măcar nu și-a amintit cine sunt. 

„Chiar nu mai am nicio speranță. Până și acum m-a văzut cu poza băiatului în mână și m-a întrebat cine sunt și am zis: Am venit. Sunt tatăl lui Sebi și l-am adus și pe el în sală, ca să-l vedeți”, a declarat tatăl tânărului.

Citește și: Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, anchetată pentru comportament neadecvat, se va ocupa în continuare de proces! Părinții victimelor sunt șocați de această decizie

poza lui sebastian olariu 2 mai

Tatăl lui Sebi s-a prezentat în sala de judecată cu poza fiului său.

[Sursa foto: NEWSTIME]

Nici mama lui Sebi nu a avut parte de un tratament mai frumos din partea judecătoarei.

„Nici măcar nu ne știa numele. Eu m-am prezentat ca fiind Olariu Mihaela, mama lui Sebastian Olariu, după aceea m-a mai întrebat încă o dată, dar eu cum mă numesc”, a menționat printre lacrimi femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si