Desi initial se anuntase ca sicriul va fi depus inaintea inmormantarii, pentru cateva ore, si la Teatrul Odeon, in aceasta dimineata, de la biserica, acesta a fost dus direct la cimitir. Mai multi actori au venit sa-l conduca pe Sebastian Papaiani pe ultimul drum. Printre acestia s-au aflat Mitica Popescu, Ion Dichiseanu, Florin Zamfirescu, Adriana Trandafir si Stefan Banica Jr.

Cum a fost scos din masina mortuara, la cimitir, sicriul a fost acoperit cu steagul Romaniei. Sebastian Papaiani a fost inmormantat cu onoruri militare.

Zecile de oameni veniti la cimitir pentru a-si lua ramas bun de la marele actor au aplaudat tot drumul pana la mormant. De altfel, in onoarea lui Papaiani, aleea a fost pavata cu flori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Impietrita de durere, Marcela Papaiani a fost sprijinita tot timpul de fiul ei si de nora. In fata mormantului, inainte ca sicriul sa fie acoperit pentru totdeauna, Marcela Papaiani a vrut sa-si ia ramas bun de la cel care i-a fost sot cateva decenii.

Nu a plans, ci impietrita de durere, minute bune i-a mangaiat mainile, intr-un gest atat de duios incat multi dintre cei prezenti au izbucnit in plans. Apoi, i-a asezat cu grija hainele, cravata, ca totul sa fie impecabil.

Cu greu, femeia a fost desprinsa de sicriu, iar acesta a fost bagat in groapa pregatita chiar langa cea a lui Marin Moraru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si