Close sidebar
Close sidebar

Sebastian Popescu - candidat din partea Partidului Noua România la alegerile prezidențiale 2019

Sebastian Popescu, în vârstă de 36 de ani, este cel mai tânăr candidat la alegerile prezidențiale 2019. Acesta candidează din partea Partidului Noua România.

Raluca Ionita,

Sebastian Popescu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Sebastian Popescu este de profesie doctor medic veterinar și a fost desemnat pe 17 iunie 2018, în mod oficial, drept candidatul Noua Românie la prezidenţialele din 2019, fiind primul candidat înscris în cursa electorală.

Sebastian Popescu este un tânăr medic veterinar, fondator al Noua Românie în 2015 alături de Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu, a candidat în 2016 la alegerile parlamentare la Camera Deputaţilor în judeţul Vâlcea.

Sebastian Popescu

În prezent deţine funcţia de Preşedinte al Partidului Noua Românie, acesta fiind reales în funcţie pe 22 ianuarie 2017.

"Am fost validat în cursa electorală pentru prezidenţiale. Hai cu voturile! Hai să dăm lovitura tuturor!", a anunțat Sebastian Popescu după ce BEC l-a validat în cursa pentru prezidențiale.

Citeste si: Candidaţi la alegerile prezidenţiale 2019. Lista actualizată cu toate cele 14 persoane care luptă pentru Cotroceni

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ramona Ioana Bruynseels- candidatul din partea Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale 2019

Citeste si: Tăriceanu: BEC a decis că Mircea Diaconu nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare. Doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru? Când sapă groapa altuia, "orice om să-i fie frică"

"Criza politică se adânceşte. Iohannis refuză toate propunerile de remaniere a Guvernului şi o trimite pe Dăncilă să ia vot de încredere de la Parlament.

ALDE a fugit de la guvernare.

Dăncilă refuză să demisioneze. Nebunie totală în prag de alegeri prezidenţiale.

Mă întreb oare dacă aceşti domni care vremelnic se află al cârma ţării, au o minimă consideraţie faţă de români şi nevoie lor!?

Este încă o dovadă clară a fatpului că românii trebuie să îi concedieze pe toţi, prin vot şi să reîncepem reconstrucţia ţării cu alţi politicieni.", declara Sebastian Popescu în urmă cu puțin timp.

Sebastian Popescu

Alegeri prezidențiale 2019- CALENDAR

Potrivit calendarului alegeri prezidențiale 2019, primul tur are loc pe data de 10 noiembrie, iar al doilea tur este programat pe data de 24 noiembrie, asta în cazul în care niciunul dintre candidații la prezidențiale 2019 nu obține 50% +1 dintre voturi.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De această dată, ca o noutate, este faptul că româniii din diaspora pot vota. În primul tur la prezidențiale o pot face în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie, iar în al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019, pe 22, 23 și 24 noiembrie.

Citeste si:   Cine nu mai candidează la alegerile prezidenţiale 2019

Citeste si:   Viorica Dăncilă și-a depus candidatura la alegeri prezidențiale 2019. Câte semnături a strâns

O altă noutate față de anii precedenți o reprezintă faptul că alegătorii, care la ora 21:00 se află la sediul secției de votare, precum și cei care se află la rând în afara sediului secției de votare, pot să-și exercite dreptul de vot până la ora 23:59. Ușile nu li se mai închid în nas, sunt lăsați să voteze.

Când au loc alegeri prezidențiale 2019

Campania electorală începe, în mod oficial, pe 12 octombrie, iar primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie. În timp ce, al doilea tur la alegeri prezidențiale 2019 are loc pe 24 noiembrie.

Românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegeri prezidenţiale 2019 pe 8.9 și 10 noiembrie, iar la al doilea tur pe 22, 23 și 24 noiembrie 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI