Ministerul de Externe a propus-o pe Otilia Sava, secretar de stat in MApN, pentru postul de consul general la Manchester, potrivit unor surse guvernamentale. Propunerea a venit dupa ce, saptamana trecuta, Guvernul a trimis la post alti 11 consuli.

“De această dată, propunerea a stârnit controverse şi, în final, premierul a amânat decizia, solicitând MAE criterii transparente de selecţie a celor care vor pleca în posturile de consuli.
Otilia Sava este secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul în MAPN, însă a fost şi coordonator al Departamentului de Apărare al UNPR, fostul partid al lui Gabriel Oprea. În plus, Otilia Sava este soţia lui Sorin Sava, fostul purtător de cuvânt al SRI”
, a scris romaniacurata.ro.
Pana sa afle daca mai e sau nu in carti pentru postul de consul, Sava ramane la Ministerul Apararii, unde, conform ultimei declaratii de avere, a castigat doar 22.348 de lei in 2015, adica a avut un venit lunar de 1.862 de lei. In schimb, sotul ei a incasat 79.663 de lei (6.638 de lei pe luna) de la SRI. Otilia Sava detine trei terenuri in Arges si doua in Bucuresti, dar si o casa de vacanta in Arges si doua apartamente in Capitala. Sotii Sava au datorii de 230.000 de euro la banci.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si