Close sidebar
Close sidebar

Secretara de la Politehnică făcea filme deocheate chiar în birou! Studenţii s-au mirat când au găsit-o pe siteurile pentru adulţi!

Scandal de proportii la Universitatea Politehnica din Timisoara! O tanara secretara a Facultatii de Electronica si-a folosit biroul pentru a filma acolo scene interzise minorilor. Fara sa stie nimeni pana acum, femeia era si actrita in filmele pentru adulti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceste scene deocheate  au avut loc chiar in secretariatul facultatii de electronica si telecomunicatii. Tanara care a vrut sa incinga imaginatia barbatilor lucra aici. Atragatoare si cu dorinta de a se expune, fata a facut in incinta facultatii o serie de filme pentru adulti, pe care le-a postat apoi pe cele mai cunoscute site-uri din strainatate.

Tânara era angajata pe post de secretara la Liga Studentilor, de sase ani. In paralel avea al doilea serviciu, de actrita porno. Sub pseudonimul "Sexy Bunny",  secretara ar fi tras scenele deocheate in birou  pe timpul verii, cand studentii erau in vacanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Faptele tinerei au iesit la iveala dupa ce filmele in care juca alaturi de barbati  au devenit din ce in ce mai vizualizate. Situatia i-a socat pe profesorii universitari.

Toti studentii Universitatii au aflat ca in birourile de la secretariat s-au petrecut scene pentru adulti.

Secretara si-a dat demisia dupa ce a fost deconspirata. Si-a sters toate conturile de socializare si e de negasit. Au ramas, in schimb, pe internet, filmele sale deocheate din biroul facultatii, care nu mai pot fi sterse. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI