"Pozitia noastra e clara- NATO nu cauta confruntarea, nu ne dorim un nou Razboi Rece, ca raspuns la protestele Rusiei privind amplasarea de batalioane in fostele tari comuniste Polonia, Estonia, Lituania si Letonia" a mai declarat Stolenberg, scrie hotnews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

“În Estonia, Letonia, Lituania şi în Polonia vom desfăşura, prin rotaţie, batalioane multinaţionale în fiecare dintre ţări”, a adăugat secretarul general.
Mai exact, cele 28 de state membre NATO vor aproba oficial desfăşurarea a patru batalioane, formate din 3.000 până la 4.000 de militari, în ţările baltice şi în estul Poloniei, pentru a linişti aceste state şi a dovedi că Alianţa este pregătită să îşi apere toţi membrii.

“În Estonia, Letonia, Lituania şi în Polonia vom desfăşura, prin rotaţie, batalioane multinaţionale în fiecare dintre ţări”, a adăugat secretarul general.

Mai exact, cele 28 de state membre NATO vor aproba oficial desfăşurarea a patru batalioane, formate din 3.000

până la 4.000 de militari, în ţările baltice şi în estul Poloniei, pentru a linişti aceste state şi a dovedi că Alianţa este pregătită să îşi apere toţi membrii.

În ceea ce priveşte relaţiile cu Rusia, Stoltenberg a subliniat că “ Războiul Rece este istorie şi ar trebui să rămână istorie”, scrie realitatea.net.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si