Secrete din străbuni. Superstițiile sunt de când pământul deși biserica nu le recunoaște, multă lume crede în ele, iar când vine vorba despre bunăstare, protecția locuinței, a familiei, face tot ce putem pentru a atrage norocul asupra noastră și a ne feri de rău.

Secrete din străbuni. Dacă te-ai mutat în casă nouă, să nu ie cu tine o mătură veche, astfel se spune că vei avea parte de ghinioane și dezordine toată viața.

Mătura este un obiect care nu se împrumută, iar dacă ai p ecineva drag la drum, nu da niciodată cu mătura prin casă, iar dacă vrei să scapi de oameni pe care nu-i ai neaparat la suflet, dă cu mătura imediat ce-ți ies din casă.

Citeste si: Meteorologii anunță temperaturi cumplite! Mai multe zone din România, lovite de un val polar puternic

Secrete din străbuni. Nu e bine să pui pălaria pe pat, fiidncă se spune că aduce ghinion. Când vine vorba de pus așternuturile pe pat, nu fă asta niciodată cu cineva. Se spune că vă veți certa. Dacă pui așternuturile greșit pe pat e semn că iți vei schimba domiciliul curând. Ca să alungi tot ce-i rău, se spune că e bine să presari sare pe pragul casei. Gunoiul nu se aruncă niciodată noaptea, și covoarele nu se bat după asfințit pentru că aduce ghinion.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Secrete din străbuni. Cum să atragi norocul în casa ta
Secrete din străbuni. Cum să atragi norocul în casa ta

Citeste si: Am refăcut drumul morţii lui Cornel Galeş! Vezi motivul pentru care un impact frontal este puţin probabil pe şoseaua care l-a dus pe Galeş de la Valencia la Torrent! VIDEO EXCLUSIV

Secrete din străbuni. Pentru a atrage prosperitate, este indicat sa porti un inel cu piatra verde pe degetul mic, ca sa-ti sporesti norocul la bani. Atentie insa! Femeile trebuie sa poarta inelul cu piatra verde pe degetul mic de la mana dreapta, iar barbatii pe degetul mic de la mana stanga. Totodata, ideal ar fi ca piatra verde sa fie jad, caci este mai norocoasa. Pe de alta parte, ca sa nu-ti alungi norocul la bani din casa NU purta niciodata un inel de degetul mare de mana.

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii. Un fost concurent al unei emisiuni foarte populare a fost ucis cu sânge rece

Secrete din străbuni. Cum să atragi norocul în casa ta
Secrete din străbuni. Cum să atragi norocul în casa ta

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Secrete din străbuni. Pentru a atrage norocu la bani, ai grijă unde îi ții. Acest lucru nu se referă la banii pe care îi ții la bancă, în cont, ci la cei pe care îi ai în casă. Ca să ai noroc la bani, nu îi lăsa împrăștiați prin genți, sertare și pe birou, ci păstrează-i pe toți în același loc: poți avea un borcan în care să ții tot măruntul, iar bancnotele să le așezi frumos în portofel.

Numără constant banii pe care îi ai – se spune că și acest lucru aduce noroc – și strânge-i întotdeauna cu un scop final.

Secrete din străbuni. Există o legătură directă între noroc şi optimism. Poate ţi se pare normal ca norocoşii să fie optimişti,pentru că totul le merge din plin şi nu prea au motive de a vedea viaţa în alte nuanţe decât roz. Dar nu este deloc aşa. De fapt,o atitudine optimistă atrage după sine norocul,nu invers, confrom secrete din străbuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si