Gabriel Oprea a detinut pana anul trecut in Pipera o proprietate de 3.300 mp, pe care a contruit, in 2005, o vila de 817 mp. Titularii proprietatii au fost Gabriel Oprea si sotia lui, Sanda, iar cei doi si-au impartit inclusiv banii din chirie: cam 173.000 lei pe an. Practic, proprietatea, care anul trecut a fost donata copiilor lui Oprea, aducea lunar familiei fostului ministru peste 6.000 de euro.

Vila lui Gabriel Oprea gazduieste o scoala privata
Vila lui Gabriel Oprea gazduieste o scoala privata

Din 2006, vila a fost inchiriata unei unitati de invatamant privat, care din gradinita s-a transformat in scoala in toata regula. Institutia a fost condusa de doua tinere antreprenoare: Fabiola Hosu si Luminita Macsim. Prima este profesoara de engleza, iar cea de-a doua a lucrat in domeniul imobiliar. Cele doua s-au intalnit in 2003, cand Luminita voia sa emigreze in Noua Zeelanda, iar cea de-a doua s-a oferit s-o ajute sa invete limba lui Shakespeare. Au inceput impreuna cu o gradinita cu 3 copii, dintre care unul al Luminitei, si dupa noua ani au reusit sa dezvolte una dintre cele mai prestigioase scoli private din zona Capitalei.

Fabiola Hosu
Fabiola Hosu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform propriilor declaratii, cele doua femei au inceput afacerea cu o investitie de 60.000 euro, dupa care au mai investit 300.000 euro in gradinita. O parte importanta din aceasta suma a mers catre Gabriel Oprea, dupa ce institutia s-a mutat in din Piata Victoriei in Pipera. Intamplator sau nu, Fabiola Hosu a fost vecina de bloc cu fratele lui Gabriel Oprea, Daniel, insa profesoara a declarat ca nu-l cunoaste pe acesta.

Nu in ultimul rand, cele doua femei s-au asociat, la un moment dat cu Diana Segarceanu, sotia fostului tenisman Florin Segarceanu, care ulterior si-a infiintat o alta scoala, tot in Pipera.
Luminita Macsim
Luminita Macsim

In total, in cei 9 ani de cand colaboreaza, Gabriel Oprea a primit de la proprietarele scolii aproape o jumatate de milion de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si