Close sidebar
Close sidebar

Secretele averii lui Gabriel Oprea! Cine l-a imbogatit de fapt pe fostul ministru! O profesoara de engleza si o agenta imobiliara i-au virat acestuia 6.000 de euro lunar

Gabriel Oprea este unul dintre cei mai bogati politicieni romani, iar cea mai mare parte a veniturilor lunare ii vin de pe chirii.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriel Oprea a detinut pana anul trecut in Pipera o proprietate de 3.300 mp, pe care a contruit, in 2005, o vila de 817 mp. Titularii proprietatii au fost Gabriel Oprea si sotia lui, Sanda, iar cei doi si-au impartit inclusiv banii din chirie: cam 173.000 lei pe an. Practic, proprietatea, care anul trecut a fost donata copiilor lui Oprea, aducea lunar familiei fostului ministru peste 6.000 de euro.

Vila lui Gabriel Oprea gazduieste o scoala privata

Din 2006, vila a fost inchiriata unei unitati de invatamant privat, care din gradinita s-a transformat in scoala in toata regula. Institutia a fost condusa de doua tinere antreprenoare: Fabiola Hosu si Luminita Macsim. Prima este profesoara de engleza, iar cea de-a doua a lucrat in domeniul imobiliar. Cele doua s-au intalnit in 2003, cand Luminita voia sa emigreze in Noua Zeelanda, iar cea de-a doua s-a oferit s-o ajute sa invete limba lui Shakespeare.

Au inceput impreuna cu o gradinita cu 3 copii, dintre care unul al Luminitei, si dupa noua ani au reusit sa dezvolte una dintre cele mai prestigioase scoli private din zona Capitalei.
Fabiola Hosu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Conform propriilor declaratii, cele doua femei au inceput afacerea cu o investitie de 60.000 euro, dupa care au mai investit 300.000 euro in gradinita. O parte importanta din aceasta suma a mers catre Gabriel Oprea, dupa ce institutia s-a mutat in din Piata Victoriei in Pipera.

Intamplator sau nu, Fabiola Hosu a fost vecina de bloc cu fratele lui Gabriel Oprea, Daniel, insa profesoara a declarat ca nu-l cunoaste pe acesta. Nu in ultimul rand, cele doua femei s-au asociat, la un moment dat cu Diana Segarceanu, sotia fostului tenisman Florin Segarceanu, care ulterior si-a infiintat o alta scoala, tot in Pipera.
Luminita Macsim

In total, in cei 9 ani de cand colaboreaza, Gabriel Oprea a primit de la proprietarele scolii aproape o jumatate de milion de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI