Ilie Balaci a încetat din viaţă duminică trecută, în urmă unui stop cardio-respirator! 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Iniţial, decesul fostului mare fotbalist a fost considerat o surpriză, în condiţiile în care se ştia că nu acuza deloc probleme de sănătate. Cu toate acestea, cu trecerea timpului, adevărul pare a fi altul,  iar amănunte şocante ies la iveală!

La două zile de la moartea lui Balaci, s-a aflat că el se ducea periodic la o clinică privată, unde se trata de alergii şi dureri de gât!

Ilie Balaci avea probleme in zona cervicala! Ce le spunea apropiatilor

Mai mult, se pare că Ilie Balaci avea probleme ascunse de sănătate şi caută, de multe ori, să aibă grijă de el şi să le ţină în frâu! “Putini ştiu că lui Ilie îi era frică de moarte! Mereu spunea că nu vrea să închidă ochii de tânăr! Avea această temere din cauza unor dureri pe care le resimţea la cervicală! De aceea, îşi şi punea mereu un fular sau o eşarfa în jurul gâtului.

Nu voia să răcească! În plus, evită şi aerul conditionat”, au dezvăluit persoane apropiate regreatului jucător al Băniei!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si