Close sidebar
Close sidebar

Secretele organizatiilor care actioneaza din umbra, scoase la lumina la Stirile Kanal D! Ritualul macabru la care au participat mai multi presedinti ai SUA, dar si politicieni si oameni de afaceri influenti.

Am auzit cu totii despre Illuminati, grupul Bilderberg sau Comisia Trilaterala. Teoriile conspiratiei sustin ca un grup restrans de oameni de afaceri cu averi imense controleaza intreaga lume. Se vorbeste, de asemenea, despre o secta satanista care actioneaza prin toate mijloacele pentru schimba fata lumii. Probe in sprijinul acestor afirmatii cutremuratoare... sunt greu de gasit, cu unele exceptii halucinante. Noi va invitam in minutele urmatoare sa vedeti imagini filmate cu camera ascunsa de la un ritual macabru la care au participat de-a lungul anilor mai multi fosti si viitori presedinti ai Statelor Unite ale Americii, dar si politicienti si oameni de afaceri influenti. Sa fie aceste imagini dovada ca teoriile conspiratiei au un sambure de adevar?

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile tulburatoare pe care le vedeti au fost surprinse cu o camera ascunsa de Alex Jones in anul 2000. Jurnalistul a reusit sa se strecoare pe o proprietate din California a unui club exclusiv masculin stiind ca aici are loc un ritual ciudat la care participa numerosi politicieni si oameni de afaceri extrem de bogati.
 
-Se aduna si se pregatesc pentru a aduce multumiri zeitatii lor de peste 3000 de ani, Moloch. 56.25
 
La ritualurile de la Bohemian Grove au asistat, de-a lungul anilor, inainte de a deveni presedinti ai Statelor Unite Richard Nixon, Ronald Reagen  Bush Senior si Bush Junior, dar si fostul secretar de stat Henri Kissinger. Ce se intampla la acest ritual la care nu este permis decat accesul barbatilor? De ce este interzisa orice fel de filmare si de ce nu este permis decat intrarea membrilor clubului si a invitatilor lor?
 

-Oh, Bufnita, print al intelepciunii! Bufnita din Bohemia te imploram ...Ofera-ne sprijinul tau!

Cristian Parvulescu, politolog: Nu este atat de oculta pe cat pare, daca cineva poate sa transmita informatii despre ea. Este mai degraba o forma de manifestare a unor frustrari, a nevoii de asociere, de ce nu, a teribilismului.

Oficial, clubul Bohemian sustine ca imaginile pe care le vedeti reprezinta o piesa de teatru numita Cremation of Care, adica Arderea grijilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

FOSTA ANGAJATA: Va pot spune ca numesc pe toata lumea din afara clubului ca fiind oameni mici. Fiecare persoana este un om mic, daca nu este in acest club.

Cristian Parvulescu, politolog: Eu nu stiu de ce se intalnesc oamenii aia acolo. Probabil pentru a discuta despre evolutiile lumii, asa cum multa lume o face. Nu este singurul club select.

Mai multe lucruri duc insa cu gandul la Illuminati. In primul rand uriasul idol de piatra reprezentand o bufnita. Coicidenta sau nu- o bufnita si-a ales drept simbol si Johann Adam Weishaupt in 1776 cand a fondat societatea secreta Illuminati.
 
-Prostilor! Prostilor! Cand veti invata ca pe mine nu ma puteti omora? An de an ma incinerati in aceasta dumbrava.

Si nu este singurul semn de intrebare, ritualul Cremation of Care este indeplinit de barbati imbracati in ciudate robe rosii si negre... ca in filmul lui Stanley Kubrick Eyes Wide Shut.
 
-Imi poti da parola, te rog. Fidellio! Corect, domnule! Aceasta este parola de admitere.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Punctul culminat al ceremoniei are loc la sfarsitul ritualului, cand un manechin de forma umana este incendiat pe altarul din fata uriasei bufnite in urletele multimii.

Autorul filmarii cu camera ascunsa, dar si alti adepti ai teoriei conspiratiei  au incercat, fireste, sa ceara explicatii de la politicienii despre care se spune ca au participat la macabrul ritual. Nimeni n-a dorit sa spuna nimic.
 
Bill Clinton: Ai zis Clubul Bohemia? Da. Acolo se duc republicanii bogati si stau dezbracati langa copacii de sequoia. Eu nu am fost la clubul Bohemia, dar tu ar trebui sa te duci sa iesi la aer curat.
Ati fost acolo la ritualul Cremation of Care? Sincer, nu cred ca trebuie sa discut cu dumneavoastra despre acest lucru. Serios? Corect!

Cristian Parvulescu, politolog: Cine crede ca exista un ritual satanic care uneste elitele lumii, da dovada de o imaginatie bogata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI