1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu putin unt.

2. Foloseste oua de tara.

Daca vrei omleta consistenta, pregateste-o din galbenusuri. Daca insa preferi una dietetica, bate doar albusurile.

3. Mixeaza foarte bine ouale si laptele, dar nu cu mixerul. Foloseste o furculita sau un tel.

4. Pentru fiecare ou din omleta pune 20 ml lapte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

5. Incorporeaza in omleta de 4 oua si 2 lingurite de smantana.

6. Ca sa aiba textura pufoasa, pune 1 lingurita jumatate de gris sau de faina (peste 4 oua).

7. Pentru a fi moale, trebuie in pui in omleta un pic de unt in compozitie.

8. Pune mai intai omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.

9. Verdeata se presara la final, inainte de servire. Asadar, nu o pune in amestecul cu oua.

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si