Printesa Lia a traversat momente dramatice in 1998, cand, cu cateva zile inainte sa nasca un baietel, un necunoscut a lovit-o in burta. In urma incidentului petrecut pe aeroportul din Miami, Printesa Lia si-a pierdut baietelul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Straniul incident, petrecut la 9 august 1998, pe aeroportul din Miami, inaintea unui zbor spre San Francisco, a fost reflectat si in presa vremii: “Sotia Printului Paul a pierdut sarcina dupa ce a fost lovita in abdomen de un necunoscut. Copilul care urma sa se nasca peste cateva zile era baiat”, nota ziarul Cotidianul, care detalia, la acea vreme: “Printesa Lia, sotia Printului Paul de Hohenzolern al Romaniei, a pierdut sarcina, in urma unei agresiuni suferite pe Aeroportul din Miami, Florida.

Baietelul, care urma sa vina pe lume in jurul datei de 20 august, nu a mai vazut lumina zilei intrucat un barbat in jur de 60 de ani, dar cu o constitutie atletica, a izbit-o cu capul in abdomen pe printesa, in timp ce aceasta se afla pe scara rulanta din incinta aeroportului. De remarcat ca agresiunea a avut drept scop exclusiv molestarea printesei. Agresorul a disparut, iar printesa Lia, care si-a pierdut si doi dinti in urma impactului, a fost transportata de urgenta la spitalul din San Francisco.
Medicii nu au mai putut salva copilul, dar potrivit informatiilor de ultima ora, starea printesei, in varsta de 46 de ani, este stabila”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si