Close sidebar
Close sidebar

Președintele Klaus Iohannis - ședință de urgență la Cotroceni din cauza pandemiei COVID-19

Klaus Iohannis a convocat, azi, 17 decembrie 2020, o nouă ședință de lucru pentru a gestiona situația COVID-19. În cadrul adunării de ultim moment se vor impune noi măsuri pentru a combate virusul Sars-Cov-2.

Georgiana Balaban,

Ședință la Palatul Cotroceni pe tema pandemiei COVID-19. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Klaus Iohannis a organizat o nouă ședință de lucru pentru a gestiona pandemia coronavirus. Noile decizii se vor lua la Palatul Cotroceni, unde vor participa premierul interimar, Nicolae Ciucă, dar și Ministrul Sănătății și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță.

Ședința de lucru va începe la ora 13:00

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 17 decembrie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul interimar al României, Nicolae Ciucă, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dr.

Valeriu Gheorghiță", se arată în informarea de presă transmisă.

Klaus Iohannis- ședință la ora 13. [Sursa foto: google]

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, scenarii posibile după eșecul negocierilor PNL-USR-PLUS-UDMR. Ce variante are

Citeste si: UPDATE- Iohannis: „Astăzi nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern”(VIDEO)

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI