Astăzi, Președintele Klaus Iohannis are programate două ședințe de lucru cu premierul Florin Cîțu și alți miniștri importanți din Guvern. De la ora 14:00 vor discuta cu vicepremierul Dan Barna și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, iar de la ora 15:00 șeful statului va discuta cu premierul Cîțu, ministrul Muncii, Raluca Turcan și ministrul Economiei, Claudiu Năsui, la Palatul Cotroceni.

Care este programul ședințelor la care participă, azi, Klaus Iohannis, premierul și alți miniștri din Guvern?

"14:00- Ședință de lucru cu Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu
Palatul Cotroceni

15:00- Ședință de lucru cu Prim-ministrul României, Florin Cîțu, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, și ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui.
Palatul Cotroceni", arată programul publicat de Administrația Prezidențială.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ambele şedinţe vor avea loc la Palatul Cotroceni.

Ședințele au loc în contextul discuțiilor despre bugetul de stat, care a fost elaborat și publicat de Guvern, proiectul urmând să fie adoptat și apoi trimis Parlamentului pentru dezbatere și vot.

Citeste si: Kelemen Hunor: „Trebuie să facem un inventar al sporurilor. Nu vor fi eliminate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si