Conducerea centrală a partidului Dreapta Liberala s-a întrunit zilele trecute pentru a revizui strategia electorala având în vedere candidatura lui Viorel Cataramă la alegerile prezidențiale din toamnă. În cadrul ședinței interne, a fost analizat un recent sondaj realizat de Institutul FGW Umfragen GmbH care a vizat intenția de vot pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019.

Conform acestui sondaj, Klaus Iohannis este creditat cu 38,9% din intențiile de vot, Viorel Cataramă – cu 16,8%, Călin Popescu Tăriceanu – cu 9,8%.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sondajul este realizat în iunie 2019 pe baza mențiunilor valabile de vot pe teritoriul Romaniei cu o marja de eroare de 2%.

Citeste si: Premoniţia lui Viorel Cataramă în copilărie: ”Am întrebat-o pe mama cât trebuie să învăţ ca să ajung ministru”!

Membrii conducerii centrale a partidului Dreapta Liberală au comparat rezultatele acestui sondaj de lucru cu cel din martie-aprilie 2019, realizat de CURS la nivelul Capitalei.

Conform strategilor partidului, daca nu mai sunt luate în calcul personalitățile care nu și-au anunțat intenția de a candida sau nu mai pot candida (Gabriela Vrânceanu Firea, Rareș Bogdan, Traian Băsescu, Victor Ponta, Dacian Cioloș, Liviu Dragnea), iar Tăriceanu este afectat de scorul slab de la Europarlamentare, rezultatul obținut este extrem de asemănător, ceea ce-l determină pe Viorel Catarama să fie sigur că intră în turul doi la prezidențiale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si