Close sidebar
Close sidebar

Sedinta la PSD. Social-democratii se reunesc in Comitetul Executiv National pentru a discuta despre deciziile din Justitie. OUG nu se retrage

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta a Comitetului Executiv pentru a discuta despre deciziile Guvernului pe Justitie si despre protestele din ultimele zile.


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Secretarul general adjunct al PSD, Codrin stefanescu, a declarat joi ca Guvernul Grindeanu nu va retrage Ordonanta de urgenta privind modificarea codurilor penale adoptata marti, deoarece PSD le-a promis romanilor ca „vor scoate catusele din Romania”.

Intrebat de jurnalistii aflati la Parlament daca Guvernul va retrage Ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale, avand in vedere protestele masive care au avut loc miercuri seara in toata tara, Codrin stefanescu a raspuns ca PSD „nu va da inapoi”.

„Nu, de retras nu retragem nimic. Mergem pana la capat, avem un vot in spate, am promis romanilor ca vom scoate catusele din Romania, vom face pensii, salarii, locuri de munca, lucruri pentru care ne-au votat oamenii. Cum sa dam inapoi un pas?”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

UPDATE: Mihai Chirica, primarul din Iasi si seful PSD Iasi, a cerut retragerea Ordonantei de modificare a Codului Penal. Totodata, acesta a cerut demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Un grup de parlamentari USR a venit in fata salii in care se desfasoara sedinta PSD, pentru a protesta fata de Ordonanta data de guvernul Grindeanu.

Ei striga ”Abogati Ordonantele” si ”indrazniti sa ii spuneti NU lui Dragnea” si au pancarte pe care le arata membrilor PSD care vin la sedinta. Lor li s-au alaturat si cei de la PNL, in frunte cu liderul interimar Raluca Turcan. Aceasta i-a adus lui Liviu Dragnea un steag si o Constitutie.

 

Membrii USR ii asteapta pe social-democrati cu pancarte, la fel cum au facut si ieri, in timp ce ministrul Justitiei, Florin Iordache, incerca sa sustina o declaratie de presa.La

sedinta este prezent si Robert Negoita, care s-a dezis de informatia potrivit careia fratele sau a adus ultrasii la protestul de miercuri noapte.Ramane de vazut ce decizii vor lua membrii PSD, in urma CExN.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI