Eva este vedeta zilei. Copila cu păr lung și privire galeșă se simte ca o adevărată divă în fața aparatului de fotografiat. Eva nu este singură, ci însoțită de mama ei, care și-a dorit o zi de răsfăț doar pentru ele. Georgiana a văzut pe internet cât de spectaculoase sunt ședințele foto realizate în lanul de rapiță, așa că nu a mai stat pe gânduri.

Georgiana Marta, mama: ”Este primul an în care am vrut să facem poze că își dorește fetița.

Peisajul e minunat în perioada aceasta.”

Cele două staruri de moment se simt în largul lor în fața aparatului de fotografiat, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Pentru un efect maxim, fiecare detaliu este ales cu atenție. Începând de la ținutele pe care le poartă la ședința foto.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Ne-am gândit să fim puțin în contrast și să avem culoare în rochițe. Am ales rochia neagră pentru ea, iar eu am zis ca această rochie e potrivită.”

Și până la accesoriile alese de fotograf pentru a obține poza perfectă.

Specialistul trebuie să identifice și lumina ideală pentru ca personajele pe care le pozează să fie cu adevărat puse în evidență. 

Cât costă o ședință foto în lanul de rapiță

Costul unei ședințe foto în mijlocul lanului cu flori galbene pornește de la 200 de lei și poate crește în funcție de timpul alocat și de numărul de poze pe care îl dorește clientul.

Medana Ilieli, fotograf: ”30 de minute durează ședința foto. Oamenii trebuie să aibă doar buna dispoziție, iar ca și culori să fie în contrast cu galbenul.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si